Etusivu

Kuolismaan Kettusten sukuseuran kotisivut vaihtuvat lokakuun aikana toiselle palvelimelle. Seuraa sivustoa, ilmoitamme tällä sivustolla uuden osoitteen. Uuteen kotisivustoon tulee mm. blogi, johon voi antaa palautetta sivuston kehittämiseen ja myös sukuun liittyviä kysymyksiä tai vastauksia!

 

Pitkäaikainen ja aktiivinen sukuseuramme jäsen Kaisa Kettunen on poissa.

Muistamme Kaisan  iloista, elämänmyönteistä ja kannustavaa asennetta suvun tapaamisissa. Viimeisen kerran saimme nähdä hänet tämän kesän sukukokouksessa!

 

Kesäkokous 2022

Kuolismaan Kettusten sukuseuran kesäkokous pidettiin lauantaina 9. heinäkuuta 2022 Möhkön Mantalla kello 9.00 - 13.00. Mukana oli 23 sukumme jäsentä. Kokouksen päätteeksi Jorma Ikonen kertoi Möhkön kylän historiallisia tapahtumia ja kertoi tarinoita kylässä vaikuttaneista merkkihenkilöistä.  Sukukokouksen jälkeen nautimme Mantan Majatalon makoisan ruoan ja kävimme katsomassa Koitajoen toisella puolella Möhkön kesäteatterin kesänäytelmän. 

Seuraava sukukokous pidetään kesällä 2024 ja toiveena on, että jokaisesta suvusta tulisi mukaan nuorempaa sukupolvea, joka ottaisi vastaan sukuseuran johtamistehtävät ja saisimme seuraavaan hallitukseen nuorempia jäseniä ja vastuunkantajia. 

Yhteiskuva

Sukuseuran jäseniä Möhkössä 9.7.2022

Vuoden_kunniajasen

Vuoden 2022 kunniajäseneksi valittiin sukuseuran sihteeri Taina Koivisto

Jorma_Ikonen

Jorma Ikonen piti esitelmän Möhkön kylän historiasta ja sen merkkihenkilöistä

Sukukokouksessa toivottiin sukuseuran toimintaan nuorempaa sukupolvea ja toiveena on vuoden 2024 kokoukselle, että jokaisesta suvusta tulisi ainakin yksi nuorempi osanottaja. Tavoitteena on siirtää sukuseuran toiminta nuorempiin kässin kesällä 2024 pidettävässä sukuseuran kokouksessa. Nykyinen halitus jatkaa seuraavat kaksi vuotta, Seija Timosen tullessa uutena jäsenenä hallitukseen. Sukukokouksesta lisää syksyllä ilmestyvässä Kettusviesti lehdessä. 

Seuraava Kettusviesti ilmestyy elokuussa 2022.Ajankohtaista
Etusivu
Kuolismaan kylä
Kuolismaan Kettuset
Sukunimi Kettunen
Hallitus
Jäsenyys
Kettusviesti
Linkit
Palaute/Yhteydenotto
Säännöt
Tuotteet
Valokuvat
Yhteystiedot
Pro Patria
Jäsenmaksu
Sukukokoukset
Sukuseuran logo
Sukuhaarat
Tietosuoja
© Kuolimaan Kettuset 2011Powered by NettiSite