Valikko Sulje

Puheenjohtajan palsta

Tuula Luomala

Hyvät Kuolismaan Kettusten sukuseuran jäsenet!

Syksy yllättää ja tänä vuonna suurien uutisten myötä. Ympärillä ei ole enää samanlainen syksy kuin viime vuonna. Jos on päästy koronaa koskevista rajoitteista, niin paikalle on tullut pelottelun omainen uutisointi ydinsodasta.  Kaikki tapahtumat ovat verrattavissa kädenkosketukseen eli reaaliaikaisiin tapahtumiin suorien TV-/radiouutisten myötä.  Paras ottaa taukoa maailman menossa ja lähteä tutkimaan luontoa, jos löytyisi vielä jokunen syötäväksi kelpaava sieni tai jos ei, niin raitis ilma palkitsee aina luonnossa liikkujan. Jos jaksaisi vielä ottaa muutaman nopeamman askeleen, niin sydänkin kiittää ulkoilijaa.

Sukuseuran toiminnassa on nyt ns. luova tauko. Mietitään kyllä kuumeisesti, miten voitaisiin päästä uudestaan toimintavauhtiin, mutta väki vanhenee ja nuorempi sukupolvi pyörii älykännyköiden myötä omissa kuplissaan. Toivotaan, että saadaan mukaan uusia nuoria toimintaan. Niinpä – Kaikki mukaan tähän nuorten jäsenten hankintaan.

Lopuksi haluan kiittää ja lämpimästi muistaa omasta ja sukuseuran puolesta syyskuun 9. 2022 pois nukkunutta pitkäaikaista kunniajäsentä Kaisa Kettusta.

Sukuseuraa koskevat tiedotteet löytyvät www.kuolismaankettuset.fi kotisivuilta. Niiden myötä,

Kaikille Hyvää Joulun odotusta!

Julkaistu 21.10. 2022

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *