Valikko Sulje

Kannatusmaksu

Maksamalla kannatusmaksun tulet Kuolismaan Kettuset -nimisen sukuseuran jäseneksi. Jäsenmaksun suuruus on 20 €/ jäsen/samaan talouteen kuuluvat. Kuolismaan Kettusten sukuseuran jäsenmaksua ei peritä kaudelta 2022-2024 niiltä vanhoilta jäseniltä, jotka ovat maksaneet jo jäsenmaksunsa ajalle 2019-2021. Liittyessäsi jäseneksi, laita jäsenhakemukseen merkintä, että Tietojani saa käyttää sukuseuran rekisterissä ja sukukirjan uusissa painoksissa. Tämän merkintä tarkoittaa sitä, että kirjaat jäsenhakemuslomakkeeseen vain ne kohdat, jotka haluat Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen 2016/679 mukaisesti kirjattavan sukuseuran sähköiseen rekisteriin. Kuolismaan Kettuset nimisen sukuseuran sääntöjen 9 § mukaan jäseniltä perittävän kannatusmaksun suuruudesta päättää sukukokous. Kannatusmaksu kerätään toimintakausittain (3 vuoden välein). Sukuseuran ainaisjäseneksi katsotaan jäsen, joka yhdellä kertaa suorittaa kannatusmaksun kymmenkertaisena. Ainaisjäsenellä on äänioikeus seuran kokouksessa. Jäsenen voidaan katsoa eronneeksi, jos hän ei ole maksanut erääntynyttä kannatusmaksua toimintakauden aikana (3 vuoden aikana). Kannatusmaksun maksaneet ovat mukana sähköpostijakelussa, mikäli sähköpostiosoite on tiedossa.

Kuolismaan Kettusten vanhat jäsenet

Kuolismaan Kettuset sukuseuran vanhoilta jäseniltä, jotka ovat maksaneet jäsenmaksun ajalle 2019-2021, ei peritä jäsenmaksua kaudelta 2022-2024. 

Kuolismaan Kettusten uudet jäsenet

Liityt uudeksi jäseneksi täyttämällä jäsenhakulomakkeen valikon Jäsenhakemus -sivun kautta. Kaikkien jäsenhakemuksen täyttäneiden kohdalla tarkastamme, että kuulut Kettusten sukuun. Jäsenyytesi hyväksymisen jälkeen voit maksaa kannatusmaksun (20 € toimintakaudelta 2022 – 2024) sukuseuran tilille 

Nordea FI88 1605 3500 0251 02

Muista laittaan viesti -kohtaan nimesi  tai maksajien nimet ja sähköpostiosoite!