Valikko Sulje

Ajankohtaista

Pitkäaikainen ja aktiivinen sukuseuramme jäsen Kaisa Kettunen on poissa.

Muistamme Kaisan  iloista, elämänmyönteistä ja kannustavaa asennetta suvun tapaamisissa. Viimeisen kerran saimme nähdä hänet tämän kesän sukukokouksessa!

Kuolismaan Kettusten sukuseuran kesäkokous pidettiin lauantaina 9. heinäkuuta 2022 Möhkön Mantalla kello 9.00 – 13.00. Mukana oli 23 sukumme jäsentä. Kokouksen päätteeksi Jorma Ikonen esitteli Möhkön kylän historiallisia tapahtumia ja tarinoita kylässä vaikuttaneista merkkihenkilöistä.  Sukukokouksen jälkeen nautimme Mantan Majatalon makoisan ruoan ja kävimme katsomassa Koitajoen toisella puolella Möhkön kesäteatterin kesänäytelmän. 

Seuraava sukukokous pidetään kesällä 2024 ja toiveena on, että jokaisesta suvusta tulisi mukaan nuorempaa sukupolvea, joka ottaisi vastaan sukuseuran johtamistehtävät ja saisimme seuraavaan hallitukseen nuorempia jäseniä ja vastuunkantajia. 

Sukuseuran jäseniä Möhkössä 9.7.2022
Vuoden 2022 kunniajäseneksi valittiin sukuseuran sihteeri Taina Koivisto
Jorma Ikonen piti esitelmän Möhkön kylän historiasta ja sen merkkihenkilöistä

Sukukokouksessa toivottiin sukuseuran toimintaan nuorempaa sukupolvea ja toiveena on vuoden 2024 kokoukselle, että jokaisesta suvusta tulisi ainakin yksi nuorempi osanottaja. Tavoitteena on siirtää sukuseuran toiminta nuorempiin käsin kesällä 2024 pidettävässä sukuseuran kokouksessa. Nykyinen hallitus jatkaa seuraavat kaksi vuotta, Seija Timosen tullessa uutena jäsenenä hallitukseen. Sukukokouksesta lisää syksyllä ilmestyvässä Kettusviesti lehdessä. 

Seuraava Kettusviesti ilmestyy lokakuussa 2022

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *